Anmeldelser

Jeg elsker The Protein Kitchens lækre naturlige protein barer. Jeg har altid en med mig i tasken som mellemmåltid. Det er de absolut bedste barer, jeg nogensinde har smagt :-). Jeg spiser ofte de friske måltider – især de lækre friske salater og chia grød. Jeg er taknemmelig for, at jeg nemt få noget ordentlig og sund mad på farten. TAK!

Jeg er virkelig stor fan af the protein kitchen bars. Super lækre i konsistens og smag, især hasselnød, som minder mig lidt om Nutella.
Jeg har altid en bar liggende i håndtasken, træningstasken, på arbejdet og hos hesten. De er slet ikke til at undvære, og så er det da kun et plus at de er lavet på naturlige ingredienser.

Jeg er kæmpe fan af alt fra deres protein-bar der er super lækkert som et mellemmåltid til deres salater som er en af de bedste jeg længe har smagt. Nu er der tilmed også kommet varme-retter. Glæder mig til at se hvad det næste bliver. Jeg synes det er så fedt at der findes sunde løsninger på farten hvor alt er taget højde for. Især hvor råvarerne er fra og hvordan dyrene er behandlet.

Nogle fantastisk produkter. Jeg elsker alle barerne, de smager simpelthen så godt, og er nemme at tage med på farten! Kæmpe anbefaling herfra.

Sunde, velsmagende og altid friske. De smager alle af kvalitet og selvom jeg spiser dem alle på skift, har jeg alligevel fundet min favorit, der bare smager af solferie, poolbadning og varme himmelstrøg: Kokos!

Protein kitchen og hele Cecilies team bag, er top profesionelle og dygtige. De formår gang på gang at fremtrylle lækre salater og lune retter. Jeg køber protein kitchen flere gange om ugen, og jeg bliver aldrig skuffet. Kalorielet og smagfuldt. Jeg er vild med det!

Købte en lækker salat med sprød kål og fint kogte brune ris (ikke overkogt, ej heller hård kerne), dejlig dressing – generelt bare en rigtig dejlig oplevelse. Har arbejdet i detailhandlen og har aldrig haft gode oplevelser med noget af den der færdig mad. Hverken salater eller sandwich. Så tak for mad! ❤️

Super lækre produkter. Alle proteinbarerne er et hit herhjemme som en næringsrig snack samt de sunde og smagfulde salater. Jeg vil uden tvivl fortsætte med at købe produkterne fra The Protein Kitchen! Alle burde prøve produkterne!

De største anbefalinger herfra. Deres produkter smager SÅ godt. fx deres salater og bowls giver en dejlig god mæthedsfornemmelse. Deres proteinbar er et must-have i mit køkken / taske. De er perfekte til et mellemmåltid.
re magna aliquam erat volutpat.”

Mange fantastisk velsmagende produkter. Deres bars er mine absolutte favoritter.

God, nem, sund og nærende mad på farten. Kan især anbefale deres barer.

Super lækre produkter. Indbydende indpakning, lækker smag og til fornuftige penge.. mums 🙂

Meget lækre produkter af god kvalitet og til fair priser! Er især vild med deres proteinbarer og forskellige slags chiagrød.

Kan klart anbefale the protein kitchen for deres udvalg af lækre ting fra Proteinbar til et måltid.

Fantastiske produkter som redder enhver sult der kan melde sig på farten. Cecilie har virkelig formået at stable en god business på benene.

Mega lækre produkter som smager fantastisk!

Bedste proteinbarer jeg har smagt!

De mest mættende proteinbarer! Og så er det af rigtig mad og ikke bare blandingprodukt!

Super lækre produkter! Især deres proteinbarer er et hit herhjemme. Jeg har længe haft været på opdagelse efter proteinbarer uden tilsætningsstoffer, og der må jeg sige at både velsmagen og de rene ingredienser gør underværker! Stor anbefaling at købe deres proteinbarer. Mine egne favoritter er den grønne (med hazelnød) som minder mig om en dejlig mundfuld nutella og den nyeste lyserøde (med cashew) som bare er en fryd for munden!