Ofte stillede spørgsmål

OM THE PROTEIN KITCHEN

Hvem er I?

Vi i The Protein Kitchen er mere end blot en fødevarevirksomhed. Vi brænder for at gøre en forskel for dig. Vi brænder for at bidrage positivt til din sundhed og livskvalitet. Vi ønsker at inspirere med vores holistiske sundhedsfilosofi og livsglæde, samt bidrage med løsninger du kan bruge i din hverdag.

Vi gør vores bedste hver eneste dag, for at udvikle og levere kvalitetsprodukter, der kan afhjælpe dig i en travl hverdag, og gøre livet lidt nemmere og sjovere for dig.

Vi tror på at din krop fortjener rene råvarer uden en masse unødvendige fyldstoffer, men derimod råvarer din krop kan bruge til noget, og som vil give din krop næring.

Se mere om holdet bag her.

Hvordan startede I?

Cecilie drømte om at gøre en forskel, inspirere mennesker til et gladere og sundere liv. Det startede som en bevægelse og inspiration online og ved en masse frivilligt arbejde i marken tilbage i 2011. Efter en del år med inspiration og et hav af opskrifter, skabte Morten og Cecilie sammen brandet og lancerede sammen den første kogebog. Derfra er vores historie meget begivenhedsrig, lang og spændende, og du kan læse meget mere og få et overblik over vores rejse her.

Grundlaget for The Protein Kitchens eksistens og visionen er stadig den samme. Nemlig at bidrage positivt til din sundhed og livskvalitet og inspirere dig til et gladere og sundere liv.

Hvordan skiller I jer ud?

Vi brænder for at inspirere og gøre en forskel som fødevareproducent og brand. Vi er detaljeorienterede og går op i hver eneste råvare. Vi udvikler selv og producerer selv vores mad fra bunden, alt lige fra krydderiblandinger, dressinger, marinader, fisk, kylling mv. Vi arbejder ud fra en holistisk sundhedsfilosofi og udvikler produkter med tanke på kvalitet og bæredygtighed.

De fleste protein bars indeholder mange forskellige sødemidler, smagsstoffer og andre kunstige fyldstoffer. Vi ønsker at udvikle produkter med korte ingredienslister, der er til at forstå.

Læs mere om vores værdier her.

GENERELT OM VORES PRODUKTER

Hvem er jeres produkter til?

Alle kan nyde vores produkter.

Hvilke af jeres produkter er uden laktose?

Vores Protein Bars, Power Chia, Power Oatmeal, Burrito Bowl, Curry Chicken, Tikka Masala, Chili con Carne, og Asian Chicken Meatballs.

Hvilke af jeres produkter er veganske?

Power Chia og Power Oatmeal.

Er jeres emballage bæredygtig/miljøvenlig? Hvilken type emballage bruger I?

Vi arbejder hårdt og kontinuerligt på at optimere vores emballage i forhold til miljøet.Al plast vi anvender er genanvendelig. Bakkerne i vores færdigretter er af genanvendt plast.

FRESH FOOD

Hvor er jeres mad produceret?

Vi producerer friskt 6 dage om ugen i København.

Hvilken kylling bruger I?

Vi bruger 100% dansk kylling.

Hvor kan jeg købe jeres mad?

Du kan se vores forhandlere her.

Kan jeg bestille jeres mad online?

Desværre ikke på nuværende tidspunkt. Men du er velkommen til at sende os en forespørgsel på hello@theproteinkithen.dk hvis det drejer sig om en større firma ordre eller event ordre.

Kan jeg købe jeres mad til større events?

Som udgangspunkt ja, send os gerne en forespørgsel på hello@theproteinkithen.dk.

BARS

Hvad er det?

Du får en velsmagende protein bar. Ingen kunstige sødestoffer og farvestoffer. Du får en god sammensætning af proteiner, kulhydrater, fibre og fedt til at stille sulten, til at give dig god energi. God som et nemt mellemmåltid eller snack i hverdagen.

Hvad er specielt ved jeres proteinbarer?

De er med kort ingrediensliste, lavet med dadler, æggehvider, nødder og kakao. Vi bruger ikke kunstige sødemidler og farvestoffer og vi tilsætter ikke raffineret sukker.

Hvornår skal jeg spise dem?

Du kan spise dem når som helst. De er gode som et hurtigt nemt mellemmåltid eller snack på farten. De er gode til kaffen og til ’kl 15-krisen’, når blodsukkeret er lavt og sulten melder sig. Derudover kan de bruges som et velsmagende alternativ til slik eller dessert.

Er de kun for folk der træner?

Nej bestemt ikke. Alle kan spise dem. Vi anbefaler dog altid, at man holder sig lidt aktiv hver dag, som sundhedsstyrelsen anbefaler.

Er der sødemidler i?

Nej. Barerne er kun sødet af dadlerne.

Er der sukker i?

Der er ikke tilsat sukker. Dvs. ingen raffineret sukker. Der er kun naturligt frugtsukker fra dadlerne, som har en mindre påvirkning på GI indekset og dermed også dit blodsukker.

Hvor mange gram protein er der i?

Der er 12g protein i per bar. Vi går op i at bruge proteinkilder af høj kvalitet, og smagsoplevelsen skal være god. Vores bar skal ikke erstatte almindelig kost, men derimod være et tilskud i den travle hverdag og et velsmagende alternativ til snacks.

Hvor kommer proteinerne fra?

Fra æggehvider og nødder.

Er der mælk i?

Nej barerne er uden mælk og dermed også laktosefri.

Kan børn spise dem?

Ja det kan de, dog skal du være opmærksom på de store nøddestykker, og derfor vil vi anbefale fra 3 år.

Skal de opbevares på køl?

Nej det skal de ikke.

Har I lavet nogen uden nødder?

Desværre ikke endnu – Men måske en dag.

Har I en vegansk udgave?

Vi arbejder dog hårdt hver dag på at udvikle nye lækre varianter til jer.

Hvor kan jeg købe jeres barer udover jeres webshop?

Du kan købe vores barer online i vores webshop og hos vores forhandlere: 7-eleven, Q8, Fitness World, Normal, Coop.dk, SATS, Føtex, Føtex Food, Netto, Bodyman, Musclehouse, Matas og andre udvalgte selvstændige kunder. Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev, tilmeld dig her.

Hvor lang er leveringstiden på jeres barer?

Vi pakker og leverer alle bestillinger hurtigst muligt. Dine pakker bliver sendt med GLS oftest samme dag, som de bliver bestilt, og bliver som udgangspunkt leveret i løbet af 1-2 hverdage.

GENERELT

Laver I firmaaftaler?

Send os en forespørgsel på hello@theproteinkithen.dk så kan vi aftale nærmere.

Kan jeg blive forhandler?

Hvis du ønsker at blive forhandler, kan du sende os en forespørgsel på hello@theproteinkitchen.dk.

Kan jeg blive ambassadør?

Du er velkommen til at skrive til Cecilie på cecilie@theproteinkitchen.dk. Vær dog opmærksom på, at vi modtager mange henvendelser dagligt, og at der derfor kan forekomme længere svartid.

Sponsorerer I events?

Du er velkommen til at skrive til Cecilie på cecilie@theproteinkitchen.dk. Vær dog opmærksom på, at vi modtager mange henvendelser dagligt, og at der derfor kan forekomme længere svartid.