Sponsorater

Først og fremmest er vi meget taknemmelige for, at du ser The Protein Kitchen som en mulig samarbejdspartner i forbindelse med sponsorat.

Vi modtager dagligt mange henvendelser fra virksomheder, privatpersoner, foreninger mv. vedr. sponsorater til forskellige spændende events og begivenheder med vigtige formål. Hvor end vi gerne vil støtte op om alle, er dette desværre ikke muligt for os. Dog vil vi altid gerne tilbyde produkter til eventpris. Du kan læse mere om det HER

Vi behandler alle ansøgninger individuelt og alle får svar. Du kan forvente svar i løbet af 3 uger, så husk at være i god tid med din ansøgning, så vi har mulighed for at håndtere den og potentielt koordinere et samarbejde.

Det er vigtigt for os i The Protein Kitchen, at vi igennem vores sponsorat vil have muligheden for at være unikke indenfor vores kategori og at vores produkter får den nødvendige aktivering. Der er vigtige budskaber bag vores produkter og det er vigtigt at de kan deles. Sponsorater skal kunne give os flere muligheder end blot eksponering, goodiebags og brug af et logo.

Har du en drøm om, at være med på vores vision om, at inspirere mennesker til et lykkeligt og sundt liv og elsker du vores produkter og vores virksomhed? Er du en ægte ildsjæl, der brænder for at skulle dele vores produkter og budskaber, er du velkommen til at sende os en ansøgning om at blive ambassadør for os. Du bruger blot samme formular.

Vær opmærksom på, at vi ikke sponsorerer med pengebeløb eller enkeltpersoner under 18 år.

Ansøg om samarbejde her

ansøg om samarbejde her

  TYPE

  Hvilken af følgende ansøger du i forhold til sponsorat / samarbejde:

  EVENT FORMULAR


  * Hvis du sponsoreres af os med produkter, vil det være et krav, at vores produkter er unikke i vores kategorier, og at det content der deles og sendes til os ikke indeholder andre lignende produkter eller brands.

  AMBASSADØR FORMULAR
  * Hvis du sponsoreres af os med produkter, vil det være et krav, at vores produkter er unikke i vores kategorier, dvs. du ikke samarbejder med konkurrerende produkter og brands og at det content der deles og sendes til os ikke indeholder andre lignende produkter eller brands. Vi vil gerne have lov til at dele det content du laver.