Det startede med opskriftsbøger…

The Protein Kitchen blev grundlagt i sommeren 2014 af Cecilie Lind og Morten Storgaard.

I de første to år var fokus på opskriftsbøgerne, der sikrer super let mad og snacks på en sund måde. Begge bøger er bestsellere på det danske marked, og iøvrigt også udgivet på både engelsk og tysk.

Hurtigt steg efterspørgslen på egne produkter udover bøger fra især Magasin. De ønskede at sælge mad og snacks fra The Protein Kitchen.

I tæt samarbejde med Magasin udviklede vi salater og snacks, som blev solgt i MAD&VIN i udgangen af 2015. Vi indledte i sommeren 2016 et samarbejde med JOE & THE JUICE, hvor vi fortsat producerer deres bæredygtige muffins, tilberedt på overskydende frugtpulp, som kan købes verden over på deres juice-bars.

I efteråret 2016 stod vi så med vores eget produktionskøkken i København – og derefter tog tingene for alvor fart.

Danskerne var tydeligvis parate til vores sunde mad – tilberedt fra bunden – og altid uden e-numre.

Men så skete der noget uventet…

Inden længe meldte 7-Eleven sig som forhandler af vores salater, skyr og chia. Og den dag i dag kan vi fortsat knibe os selv i armen over dette.

Nu forhandles vores salater, skyr og chia hos flere af landets absolut førende kæder, der ligesom os tror det friske og ærlige i fødevarer. Nemlig.com, Føtex Food, Shell, Q8 og Irma.

Vores mål er, som det var i starten, at levere sund og god mad samt lette snacks til danskerne. Let tilgængeligt og til samme priser, som de andre leverandører på markedet– men altid uden e-numre.

Vi opfordrer altid danskerne til at kigge grundigt på ingredienslisterne. Det er i sidste ende jer, der bestemmer, hvordan markedet for fødevarer skal se ud i Danmark.

Alle vores retter er tilberedt på hjemmelavet vis i København 6 dage om ugen. Vi benytter udelukkende nøje udvalgte råvarer – og aldrig e-numre. Perfekt til dig, der ønsker et smagfuldt måltid – og går op i indholdet. 

Vores forhandlere