VORES VÆRDIER
Mennesker i fokus

MENNESKER I FOKUS

The Protein Kitchen blev grundlagt af kærlighed til mennesker og passion for sundhed. Vi ønsker at gøre livet lettere og lidt sundere. Vi eksisterer på grund af dig og derfor er DU, vores kunder, vores forhandlere og vores community meget vigtige for os. Al feedback, kommunikation og interaktion er vigtig for os, for fortsat at kunne tilbyde god service og gode produkter.

PASSION FOR SUNDHED

Vi brænder for sundhed og vores vision handler om, at inspirere mennesker til at leve et positivt, sundt og balanceret liv. Vi bestræber os altid på at vælge nærende ingredienser i vores produkter, som vores krop kan drage nytte af – hvad enten det er fra naturlige proteinkilder, fibre, fuldkorns kulhydrater osv. Vi udvikler altid vores produkter ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv. Læs mere om vores sundhedsfilosofi her og lad dig inspirere.

Passion for sundhed
Naturlige ingredienser

NATURLIGE INGREDIENSER

Vi bruger altid naturlige ingredienser. Vores produkter er med ingredienslister, der er til at forstå. Hvad du ser, er dét du får. Selvom det er en krævende og fordyrende proces, er det vigtigt for os at producere naturlige fødevarer og produkter.

Vi tror på, at mad og snacks skal være naturlige, nærende og simple.

.

INGEN KUNSTIGE TILSÆTNINGER

Vi bruger aldrig kunstige ingredienser som blandt andet sødestoffer, farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler. Ingen e-numre. Vi producerer rene produkter lavet på naturlige ingredienser. Vi mener ikke, at det er nødvendigt at tilsætte en masse kemi. Måltider skal nære kroppen.

Vi bruger aldrig fjerkræ eller fisk der er blevet pumpet med lage, vand, sukker, kemi og med antibiotika.

BÆREDYGTIGHED

Vi stræber efter konstant at udvikle os i en så bæredygtig retning som muligt og vi ønsker at inspirere mennesker på vejen med de gode daglige vaner og handlinger. Alt tæller.

Vi fokuserer på bæredygtige løsninger, når det kommer til vores emballage, der muliggør korrekt affaldssortering og genanvendelse. Vores papskåle er produceret ved hjælp af vindmøllestrøm og solcelleenergi. Vi har derudover også fokus på at udvikle plantebaserede alternativer.

ET ÆGTE HÅNDVÆRK

Hvert måltid, hver snack, hvert produkt er udviklet og lavet med kærlighed med fokus på rene råvarer, kvalitet, convenience og smag.

Ligesom hvis du selv havde lavet det fra bunden hjemme i dit eget køkken.

Vores krydderiblandinger, dressinger, proteinkilder, frugtcoulis mm., er tilberedt fra bunden, så du får følelsen og smagen af det ’hjemmelavede’.

INTET RAFFINERET SUKKER

INTET RAFFINERET SUKKER

Vi tilføjer aldrig hvid og raffineret sukker i vores produkter.

Vi vælger altid et bedre alternativ til hvid sukker og hvis vi udvikler produkter, der har brug for en sødere smag, sørger vi altid for, at det er naturligt sødet med dadler, der er fiberrige eller agave fra en plante eller med rigtig frugt.