BANANA-NUT MUFFINS

Her kommer opskriften på lækre nemme banana-nut muffins. Disse lækre muffins kan nydes som snack, mellemmåltid, nem morgenmad på farten. De mætter godt og stiller snack sulten.

Husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige opskrifter og tips.

 

OPSKRIFT PÅ 10-12 MUFFINS

TID: 30 MINUTTER

INGREDIENSER:

  • 2 æg
  • 2 modne bananer (brug gerne modne for en sødere smag)
  • 200ml mælk / plantedrik (du kan erstatte det med hytteost eller yoghurt efter eget valg)
  • 125 gram havregryn (du kan bruge glutenfri for at gøre opskriften glutenfri)
  • 40 gram proteinpulver ( kan udelades eller du kan erstatte det med havregryn, mel, mandler, mandelmel osv.)
  • 2 håndfulde groft hakkede valnøddekerne (gem 1/3 til topping og tilføj som det sidste, efter alle de andre ingredienser er blandet)
  • 3 spsk agave sirup / honning / ahorn sirup
  • Et drys havsalt
  • 1 tsk bagepulver
  • Lidt kanel/kardemomme for mere smag

Oplever du, at dejen er for tynd, kan du tilføje flere havregryn. Hvis dejen er for tyk, kan du tilføje vand eller mælk,

DE EKSTRA INGREDIENSER (TILSÆTTES EFTER DEJEN ER BLENDET OG FORDELT I MUFFINFORMENE)

SÅDAN GØR DU:

  1. Opvarm din ovn til 225 grader varmluft (skru ned til 180 grader de sidste 10 minutter af bagetiden)
  2. Blend alle ingredienserne (foruden de ekstra, som skal tilsættes efter dejen er blandet)
  3. Bages 10 min på 200 grader
  4. Derefter ca. 10 min på 180 grader (test med en gaffel og hvis dejen ikke længere klæber, så er de færdige)
  5. Lad dem køle i 10 min inden de tages ud af formene.

TIP: Brug gerne silikone forme, så muffins er nemmere at få ud. Du kan bage en større portion og opbevare dem i køleskabet eller fryseren til dine travle dage. De er gode som en mættende morgenmad eller som et nemt mættende mellemmåltid eller snack. Du kan også bage dejen som én stor kage.

Vi håber, at du vil nyde denne opskrift!

Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen #theproteinkitchen for at blive featured.
God fornøjelse i køkkenet, og husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige videoopskrifter og tips.

God fornøjelse fra os,

Cecilie og team The Protein Kitchen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *