SPINAT VAFLER

Her kommer en af vores yndlingsopskrifter, som er en lækker måde, at nyde spinat på – nemlig vores delikate og simple spinat vafler. Du kan nyde dem som en simpel frokost eller aftensmad. Server vaflerne med en laksespread, røget laks eller tunmousse.

God fornøjelse i køkkenet!

_

OPSKRIFT PÅ 4-5 VAFLER

TID: 15-20 MINUTTER

INGREDIENSER:

  • 3 æg (du kan erstatte med ren æggehvide for en udgave med lavere kalorieindhold/lavere fedtindhold, eller lave halvt hele æg, halvt æggehvide)
  • 120 g spinat optøet fra frost (eller frisk spinat). Hvis du bruger fra frost så husk at si/vride vandet fra.
  • 65g havregryn  (kan erstattes af mel, men vi er vilde med at få lidt fibre ind i kosten)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl mælk eller vand
  • ½ tsk. Salt

SÅDAN GØR DU:

  1. Blend alle ingredienserne godt ovenfor.
  2. Opvarm dit vaffeljern, og brug gerne lidt fedtstof til at smøre det med, så vaflerne ikke hænger fast.
  3. Bag vaflerne til de er gyldne (hvis du har en lys timer på dit vaffeljern, så gå efter det og eller giv vaflerne et par minutter. Sørg for ikke at fylde dej ud til kanten, så der ikke flyder dej ud i hele dit køkken 🙂
  4. Server med en lækker laksemousse, som vi har lavet i denne video – opskrift kommer snart, og lidt frisk tomat/agurk eller lign.

TIP: Du kan også bage ovenstående opskrift som pandekager i stedet.

Vi håber, at du vil nyde denne opskrift!

__________________

Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen #theproteinkitchen for at blive featured.
God fornøjelse i køkkenet, og husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige videoopskrifter og tips.

God fornøjelse,

De bedste hilsner fra,

Cecilie og team The Protein Kitchen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *