DEN PERFEKTE GAVE I DEN SØDE JULETID

Mangler du en god idé til mandelgaven, adventsgaven eller værtindegaven i år.. eller en lækker ting, til at lægge under juletræet i år?

Hvorfor ikke give noget lækkert, der forkæler smagsløgene, kroppen og velværen på samme tid?

  • Skal det være mere eksotisk og med bid, vælg da varianten med kokos og mandler, der leder tankerne hen på paradis.
  • Er det til én, der er vild med en delikat kombination af ristede peanuts og en dyb kakao smag, så vælg vores peanut variant.
  • Skal det være gaven der giver, så vælg vores lyserøde variant med en lækker kombination af cashewnødder, mandler og en mild kakao smag. Ved køb af denne bar donerer vi til røde kors og 1 protein bar svarer til 1 nærende måltid mad eller 40L rent drikkevand til et barn i nød.
  • Er det for svært at vælge, eller vil du give en blanding af alle 4 varianter, så vælg da vores lækre mix kasse med 12 blandede barer – 3 af hver af slags.

Bestil dine barer lige HER

‘Spice den klassiske gave up’ med et nærende alternativ som alle og enhver vil nyde. I julen får vi også rigeligt med delikat julemad og julegodter og derfor kan barerne yderligere være et skønt alternativ til dette.

HUSK, vores barer er lavet med naturlige ingredienser. Der er ingen kunstige tilsætninger som sødemidler, smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Vores barer indeholder dadler, der søder dem naturligt og giver et højere fiberindhold, end hvis blot vi havde tilsat sukker, hvilket vi aldrig gør i vores produkter. Derudover får du proteiner fra både nødder og æggehvide og så en lækker smag fra vores kakao.

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at skrive til os.

Glædelig december fra os i The Protein Kitchen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *