DE LÆKRESTE PROTEIN BAR HACKS DU IKKE KAN LEVE UDEN!

Ja du læste rigtigt. Vores lækre proteinbarer kan nemlig nydes på mange måder, udover blot at åbne dem op og spise dem direkte fra pakken (hvilket jo i sig selv er en lækker nydelse).

Vi elsker at eksperimentere i køkkenet og de mange timers arbejde har resulteret i mange delikate idéer, vi selvfølgelig ønsker at dele med dig, så du også kan få glæde af dem i hverdagen (og i weekenden). Måske har du allerede tjekket vores opskriftsunivers ud, hvor du nok har spottet, at vores barer indgår i opskrifter indimellem (eller ofte), men her kommer en lille liste over vores favoritter.

1. VARM BROWNIE PÅ 2 MINUTTER

2. BRUG DEM I STEDET FOR CHOKOLADE I MUFFINS OG COOKIES.

Det eneste du skal gøre er blot at hakke vores bar i små tern og tilsæt i dejen.

3. DELIKAT TOPPING TIL DIN GRØD ELLER YOGHURT/SKYR BOWL

4. SMOOTHIE BOWL TOPPING

5. RIV ELLER HAK DEM UDOVER DIN NICE CREAM ELLER FRUGT IS (se opskrift HER)

6. BAG DINE BARER SOM COOKIES PÅ FÅ MINUTTER

(skær dem i 4 stykker og mas dem flade med hænderne eller en gaffel og bag dem 5-7 minutter i ovnen ved 175 grader varmluft eller 200 grader alm. ovn)

7. SKÆR DEM I MINDRE BIDDER OG DEL MED DINE KÆRE (og erstat den klassiske slikskål indimellem)

8. PAK DEM MED I MADPAKKEN TIL EFTERMIDDAGSMÅLTIDET

Har du andre gode idéer, så er du altid velkommen til at dele dem med os på sociale medier – Vi elsker at følge med, og vi vil elske at dele dine idéer med andre online.

Det gode ved vores barer er netop, at de er lavet med naturlige ingredienser. Der er ingen kunstige tilsætninger som sødemidler, smagsstoffer, farvestoffer og konserveringsmidler. Vores barer indeholder dadler, der søder dem naturligt og giver et højere fiberindhold, end hvis blot vi havde tilsat sukker, hvilket vi aldrig gør i vores produkter. Derudover får du proteiner fra både nødder og æggehvide og så en lækker smag fra vores kakao.

Vi håber, at du kan bruge disse tips og at de vil bringe glæde i hjemmet. Find endnu mere inspiration på vores site lige HER

God fornøjelse!

Bestil dine barer lige HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.