INTERNATIONAL WOMEN’S DAY – LAD DIG INSPIRERE AF 5 KVINDER

Vi er, som et female-founded brand, stolte og taknemmelige over at dele nogle ægte og inspirerende hverdagshistorier fra fantastiske kvinder, der har gjort vores produkter til en del af deres hverdag og livsstil.

Tak for alt, hvad I gør, og lad os fortsætte med at støtte og inspirere hinanden!

Hvad laver du til daglig?

 Jeg arbejder som fuldtids brandmand i Østjyllands Brandvæsen i Århus, og så er jeg deltidsansat som ambulanceredder i Præhospitalet i Århus.

Hvilke produkter fra The Protein Kitchen er dine favoritter og hvornår bruger du dem?

Jeg ELSKER proteinbarerne, og mine favoritter veksler lidt, men er nok enten Coconut & Almonds eller Cocoa & Cashews. Jeg har altid en proteinbar i min taske, og i samtlige jakkelommer, når jeg er på arbejde. De er geniale til at få stillet sulten hér og nu, og så smager de virkelig godt. Jeg kan godt blive lidt “hangry” hvis jeg er sulten og ikke får mad, og nogle gange kan det være svært at få et måltid, når jeg er på arbejde, så dér passer barerne perfekt.  Og så er jeg også ret vild med de forskellige Salad bowls.
Jeg køber ofte en bowl når jeg er på ambulancevagt for de har en god størrelse, de er nemme at komme til at købe, og gode at spise på farten.

Hvorfor vælger du The Protein Kitchen? 

Jeg vælger uden tvivl The Protein Kitchen fordi jeg ved, at det lavet af friske og ordentlige råvarer, og det er nemt at læse hvad der er i. Det er vigtigt for mig at man kan regne med indholdet af det man køber og indtager. Jeg spiser nærmest dagligt noget fra The Protein Kitchen.

Hvor længe har du brugt og kendt til vores produkter og brand?

Det har jeg helt fra begyndelsen, og jeg glæder mig altid til nye produkter. 

Hvad er din bedste sundhedsvane?

Mine bedste sundhedsvaner er at bevæge mig hver dag. Det behøver ikke at være ekstremt, eller længe, men at få pulsen op. Og så er det at drikke rigeligt med vand. Det øver jeg mig stadig selv i. At spise sundt og varieret giver lidt sig selv, men jeg synes også at det er vigtigt, at spise dét man har lyst til, og i nogle perioder er det ikke altid sundt det hele, hvilket også er helt okay.

Hvad er din foretrukne træningsform/aktivitet/sport?

Jeg dyrker crossfit, hvilket jeg er rigtig glad for. Og så løber jeg lidt ture i skoven engang imellem.

Hvordan motiverer du dig selv/Hvad motiverer dig?

Lige for tiden bliver jeg motiveret træningsmæssigt af de mennesker jeg træner sammen med, og de er klart grunden til, at jeg dukker op til træning, selvom jeg er træt og måske ikke orker træning den dag. Jeg går altid glad derfra. Det motiverer mig også, at jeg kan mærke, at jeg har det bedre/får det bedre i min krop når jeg træner, end jeg har i perioder hvor jeg måske ikke har trænet ret meget.

Hvor kan man følge med hos dig?

Instagram, her hedder jeg @sarahdalbach

Hvad laver du til daglig? 

Jeg arbejder som sygeplejerske på intensiv afdeling, dyrker crossfit og ellers nyder jeg at tilbringe så meget tid som muligt i naturen. 

Hvilke produkter fra The Protein Kitchen er dine favoritter og hvornår bruger du dem? 

Den grønne bar, Cocoa & Hazelnuts er oftest min go to snack. Den er altid med i min taske til den lille sult, så jeg har muligheden for altid at have et sundt valg med mig. Derudover ELSKER jeg “Nordic Salmon” salaten, den er perfekt som frokost. 

Hvorfor vælger du The Protein Kitchen?

 Det er vigtigt for mig at kunne have et valg om at indtage mad uden kunstige tilsætningsstoffer og sukker. Det gik nemlig op for mig, for et par år siden hvor meget der faktisk er tilsat i meget af den mad vi køber. Hvilket har gjort at det ofte er The Protein Kitchen jeg tyr til, da det kan være svært at finde andre “rene” produkter. 

Hvor længe har du brugt og kendt til vores produkter og brand?

Siden Cecilie Linds første bog udgivelse i 2014, som en kollega fortalte mig om. Derefter købte jeg selv hendes bog, og begyndte derfra at følge med i “The Protein Kitchens rejse”. Derfra har jeg trofast fulgt med og blevet inspireret til forskellige workouts og madopskrifter. 

Hvad er din bedste sundhedsvane?

Jeg forsøger altid at gøre det grønne jeg køber, klar til at man bare kan tage det fra køleskabet. F.eks. skrælle gulerødderne. Så det er nemt tilgængeligt. 

Jeg gør alle måltider klar til arbejdet, så selvom det er en 8 eller 12 timers, så tror jeg ikke i den situration hvor jeg mangler mad og er nød til at finde på en nødløsning. 

Hvad er din foretrukne træningsform/aktivitet/sport?

Jeg har altid gået til en del sportsgrene, men det er Crossfit som virkelig har fanget min interesse de sidste mange år, sammenholdt med yoga. 

Hvordan motiverer du dig selv/Hvad motiverer dig?

Jeg bliver motiveret til at være en god version af mig selv, af min familie, venner og fra arbejdet af. På arbejdet på intensiv afdeling, giver jeg en stor del af mig selv, og derfor ser jeg det også som nødvendigt at passe godt på mig selv. Et liv i kontrasterne, kalder jeg det til tider. Jeg lader nemlig op ved at være i naturen, om det blot er for de små microadventures eller flerdags vandreture. Dette bidrager til, at jeg har overskuddet til at være der for andre, i deres livs krise. Samtidig forsøger jeg at passe godt på min krop med træning og hvad jeg indtager, og her kommer the protein kitchen ind i billedet, da det netop giver mig en mulighed for dette. Et sundt valg. 

Hvor kan man følge med hos dig?

Man kan følge med på @Mariannesoegaardsv

 Hvad laver du til daglig?

Studerer til pædagog (pt. på barsel).

Hvilke produkter fra The Protein Kitchen er dine favoritter og hvornår bruger du dem?

Mine favoritter må være: Proteinbaren ‘Coconut & Almonds’, Salad bowl: ‘Nordic salmon’ og Æblegrøden!

Hvorfor vælger du The Protein Kitchen?

Jeg vælger først og fremmest The Protein Kitchen fordi det smager godt, men også fordi jeg godt kan lide, at produkterne er så naturlige, og dermed give min krop noget ægte sundt. Hvis bare alt mad var sådan, det ville være dejligt.

Hvor længe har du brugt og kendt til vores produkter og brand?

Lige siden de kom på markedet tror jeg? Jeg var i hvert fald med fra start, da jeg hørte om produkterne.

Hvad er din bedste sundhedsvane?

Det må være at jeg altid fylder vand op i min vanddunk og har den med mig. På den måde får jeg (som regel) godt med vand i løbet af dagen. Derudover er jeg stolt af at jeg nogenlunde har 2 faste træningsdage om ugen, her efter at jeg er blevet mor. Det er så rart at starte dagen med bevægelse.

Hvad er din foretrukne træningsform/aktivitet/sport?

Jeg elsker at bruge min krop. Det kan være løb i naturen (elsker at løbe i skoven), styrketræning, vægtløftning og kondi på tid.

Hvordan motiverer du dig selv/Hvad motiverer dig?

Det motiverer mig at holde min krop sund og rask, så jeg kan bære på og bevæge mig sammen med min søn. Men jeg vil også gerne blive en gammel dame, som kan så meget som muligt. Og så kan jeg også godt lide at føle mig stærk og se sund ud.

Hvor kan man følge med hos dig?

Jeg hedder @nadiafryd på instagram.

Hvad laver du til daglig?

Jeg arbejder som sanger og skuespiller

Hvilke produkter fra The Protein Kitchen er dine favoritter og hvornår bruger du dem?

Min all-time-favorite er Nordic Salmon-salaten! Med mit arbejde drager jeg ofte på turné, og jeg vælger ALTID Nordic Salmon, når det er muligt. Den er velsmagende, den er mættende, og jeg ved, jeg får den helt rette mængde energi og sammensætning fedt, protein og kulhydrater!

Jeg er også vild med Cocoa & Cashews-proteinbaren. Det er så dejligt at kunne stille trangen til søde sager med noget, der samtidig er nærende og giver kroppen god energi!

Hvorfor vælger du The Protein Kitchen? 

Jeg kan godt lide at vide, at produkterne er lavet af naturlige ingredienser og uden tilsætningsstoffer. Når jeg vælger The Protein Kitchen, får jeg altid lækre, smagfulde produkter, som giver god energi til min krop! Og så kan jeg godt lide, at produkterne i høj grad er lavet med omtanke for vores planet.

Hvor længe har du brugt og kendt til vores produkter og brand? 

Kan altså ikke heeelt huske, hvornår jeg lærte det at kende. Men har i hvert fald kendt til brandet siden 2018 og brugt det lige så længe!

Hvad er din bedste sundhedsvane?

Jeg er virkelig blevet glad for at starte min morgen med en greenie. Jeg bliver mæt uden at blive tung, og så er det også rart at vide, at jeg allerede fra morgenstunden er godt fyldt op på grøntsagskontoen, som jeg ellers synes, det kan være svært at få fyldt op i løbet af en dag. Chancen for at tage gode sunde valg resten af dagen er for mig så meget større, hvis jeg starter godt ud.

I en travl hverdag er mit mantra ift. træning, at lidt er bedre end ingenting og at chancen for at blive ved er større, hvis jeg laver noget, jeg godt kan lide. 10 minutters træning hjemme på stuegulvet kan være supereffektivt – og er jo SÅ meget bedre, hvis alternativet er ikke at gøre noget. Jeg forsøger at vælge cykel, gåtur og trapper fremfor bil, bus og elevator – alt tæller med.

Hvad er din foretrukne træningsform/aktivitet/sport? 

Jeg elsker barretræning! Supereffektiv ballet/pilates-inspireret styrke-/udholdenhedstræning med bolde og elastikker, der styrker og toner og syrer musklerne til. Jeg kan lave det overalt, på mit stuegulv eller mit hotelværelse, hvilket også er en kæmpe fordel, når man rejser meget. 

Hvad motiverer dig? 

Jeg har altid været optaget af sundhed og at give min krop og mit sind de bedste betingelser. Det motiverer mig, når jeg mærker, hvor godt jeg får det i kroppen, når jeg lytter til min krop og behandler den godt. 

Hvor kan man følge med hos dig ? 

@mariacorydon på Instagram

Hvad laver du til daglig?
Jeg har min egen virksomhed som selvstændig klinisk diætist med speciale indenfor sportsernæring og mave-tarm sygdomme. Derudover er jeg ansat som Health Mentor & Researcher i virksomheden Embla, hvor jeg aktuelt arbejder på et forskningsprojekt om tarm-mikrobiomet. 

Hvilke produkter fra The Protein Kitchen er dine favoritter og hvornår bruger du dem?
I min hverdag fylder løb og træning en stor del. Her er planlægning af dagens måltider og tilgængelighed, noget jeg prioriterer højt for at kunne sikre tilstrækkelig energi og næringsstoffer, og dermed skabe de bedste betingelser for performance, energi, velvære og sundhed. 

I en travl hverdag er jeg rigtig glad for at benytte proteinbarerne fra The Protein Kitchen – de er velsmagende og nemme at have med på farten. Min favorit er den grønne bar, Cocoa & Hazelnuts, der også fungerer virkelig godt hakket ud i stykker på morgengrøden eller en smoothie bowl.

Derudover er jeg også stor tilhænger af Insta’ Oatmeal, som ikke blot består af klassiske havregryn, men ligeledes indeholder lækre, næringsrige og spændende ingredienser som hindbær, æble, mandler, chiafrø, dadler m.fl. Den bruger jeg særligt til morgenmad som “overnight oats” med forskellige toppings, eller som mit mellemmåltid om eftermiddagen, hvor den er let af have med og tilberede, idet den blot kræver lidt kogende vand og evt. en klat nøddesmør.

Hvorfor vælger du The Protein Kitchen?

For mig er det vigtigt at vælge gode råvarer af høj kvalitet, med omtanke på både miljøet og dyrevelfærd. Hertil går jeg op i næringssammensætning, graden af forarbejdning og ikke mindst smagen. Det føler jeg, at produkterne fra The Protein Kichten i stor grad lever op til. 

Til mine klienter med mavetarm-problemer er proteinbarerne fra The Protein Kitchen et hit, da de er uden sødemidler (sukkeralkoholer/polyoler), som er en gruppe af stoffer der kan medvirke til fordøjelesgener og ubehag. 

Hvad er din bedste sundhedsvane? 

Jeg vil helt klart fremhæve en god start på dagen. Og det kan jo variere, hvad det er.  For mig handler det om at prioritere, hvad jeg har brug for og hvad der er vigtigt for mig, som det første jeg gør. Det kan fx. være at kredse lidt ekstra om morgenmaden imens jeg hører jazz, snuppe en frisk løbetur, finde ro i en blid omgang yoga eller at mødes med en veninde til en kop kaffe.

I mit job, hvor jeg arbejder med mennesker, er det at være bevidst om, hvornår jeg prioriterer mig selv og sætte tid af til det, utrolig vigtigt. Så det at starte dagen med denne bevidsthed og prioritering af mig selv, oplever jeg medvirker til et godt udgangspunkt for resten af den.

Hvad er din foretrukne træningsform/aktivitet/sport?

Min fortrukne træningsform er helt klart løb. Når det er sagt, så elsker jeg at kombinere det med andre former for træning. Jeg er eksempelvis også glad for yoga, at tage en lang søndagstur på racercyklen eller et hold i Nordic Strong. 

Hvad motiverer dig?

Jeg har altid været meget bevidst om mit “hvorfor” og at løb for mig, er mange forskellige ting. Derfor varierer det også, hvad der I perioder motiverer mig til at komme afsted. 

I nogle perioder er jeg drevet af lysten til at udfordre mig selv, løbe hurtigere og slå mine rekorder. I andre perioder handler det i højere grad om at få frisk luft til hovedet, et frirum fra dagens opgaver og ansvar, eller at en løbetur er et socialt rum i dagligdagen, hvor der er tid til at ses med venner. 

Ikke mindst oplever jeg også, at være motiveret af at komme ud i naturen. 

Så min bevidsthed om mit “hvorfor” og accept af, at det varierer i perioder, motiverer mig. 

Hvor kan man følge med hos dig?
Man kan følge mig på min instagram @kathrinehoejgaard hvor jeg både deler hverdagsting, træning, sportslige mål og forsøger at inspirere til at se ernæringen som en del af det at prioritere sig selv og tage vare på sin sundhed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *