HVAD ER DER I VORES PROTEINBARER?

Vores proteinbarer består af 4 nøje udvalgte og naturlige ingredienser – Dadler, æggehvider, nødder og kakao. That’s it!

Vi tilsætter hverken kunstige sødemidler, smagsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler osv. og ej heller raffineret sukker. Lad os uddybe hvorfor de 4 ingredienser,  er med til at gøre vores barer til en lækker, nærende snack , der er udviklet til at understøtte din balancerede livsstil. 

DADLER

Dadler er mere end bare en naturlig sødmekilde. Dadler er rige på fibre, hvilket er med til at understøtte en god fordøjelse

ÆGGEHVIDER

Æggehvider er en af ​​de reneste former for protein, du kan få. De er rige på alle de essentielle aminosyrer og er dermed en af de mest komplette proteinkilder. Vi bruger æggehvider fra fritgående høns.

NØDDER

Nødder indeholder gode fedtstoffer, herunder omega-3 fedtsyrer, som er vigtig for vores kroppe. De indeholder nødder vitaminer, og mineraler, såsom E-vitamin og selen. Derudover er de også en naturlig kilde til protein.

KAKAO

Kakao er en delikat smagsgiver men kan også være en god kilde til antioxidanter, som har vist sig at have en række sundhedsmæssige fordele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *