NYHED – NY EMBALLAGE! ENDNU ET SKRIDT I EN MERE BÆREDYGTIG RETNING

ENDNU ET SKRIDT I DEN MERE BÆREDYGTIGE RETNING – NY EMBALLAGE

SUPPORTING HEALTHY HABITS, HAPPY MOMENTS AND SUSTAINABLE STEPS

Vi har glædet os til at dele denne nyhed med jer. Vi har det seneste halvandet år arbejdet hårdt på en ny og endnu bedre emballageløsning til vores salad bowls. Vi kan nu endelig stolte løfte sløret for det vi har arbejdet på længe. Vi ønsker i The Protein Kitchen konstant at udvikle os i en så bæredygtig retning som muligt og vi ønsker at inspirere jer på vejen.

Vi ønsker i The Protein Kitchen, konstant at udvikle os i en så bæredygtig retning som muligt. Derfor har vi glædet os til at dele denne nyhed med jer. Vi har det seneste halvandet år arbejdet målrettet på en ny og endnu bedre emballageløsning til vores salater. Vi kan nu endelig med stor glæde løfte sløret og afsløre resultatet.

Vores nye bowl er produceret ved hjælp af solceller og vindmølleenergi.

Vi forsegler vores nye bowl med en tynd plastfolie, og selve pap-skålen er påsat en tynd indvendig folie i stedet for en coating, således at du nemt kan skille det fra hinanden, når du har nydt dit måltid. På den måde kan affaldssorteringen udføres endnu mere optimalt og sikre, at alle delene kan genanvendes.

Derudover er vores etiketter nu af folie i stedet for papir, således at top-folien kan sorteres og genanvendes 100 % som plast, og pap-skålen kan sorteres og genanvendes 100 % som pap.

Det er vigtigt for os at passe godt på naturen. Derfor er vores papskåle  FSC® mærket*, der betyder, at der kun er brugt træ, som kommer fra skove der drives bæredygtigt.

OPSUMMERET

  • Vores bowls er produceret ved hjælp af vindmølleenergi og solceller.
  • Vores nye bowl er FSC® mærket*, som er miljømærket for ansvarligt skovbrug.
  • Denne løsning sikrer bedre og nemmere affaldssortering, så alle delene kan 100% genanvendes.
  • Vi bruger langt mindre plast, og sammenlignet med en almindelig salatskål af plastik  anvender vi op til 90% mindre plast med denne løsning.
  • Vores nye løsning sikrer endnu bedre fødevaresikkerhed og mindre madspild.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye og mere bæredygtige løsning, Vi ønsker at inspirere til ordentlig affaldssortering, så vi kan passe godt på vores planet.

Velbekomme.

LOVE YOUR BODY – LOVE YOUR PLANET

*I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidigt er FSC en garanti for, at skovdriften tager mange hensyn til skovens biologiske mangfoldighed og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en rimelig løn. Princippet er at fælde træer i en regnskov, uden at skoven tager skade af det. FSC mærker de træer fra skove der drives bæredygtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *