PLANTEBASERET NYHED – JACKFRUIT BBQ BOWL

Endelig er den her – Vores nye bowl JACKFRUIT BBQ!

Vi har længe ønsket at lancere en plantebaseret bowl. Den er i dén grad for alle og ikke kun for veganere, med en smag de fleste kender til, nemlig BBQ.

Jackfruit er verdens største frugt, der gror på træer og kan blive helt op til 18kg. Den har en lækker blød struktur der minder lidt om pulled kød. Den indeholder mange gode næringsstoffer og er rig på Vitamin C og B (som en af de få frugter i verden).

Vores nye veganske bowl er lavet med bbq marineret pulled jackfruit i vores egen frisklavede bbq sauce, på en lækker bund af grovbulgur, quinoa, kikærter, gulerødder og spidskål vendt i vores egen bbq dressing og toppet med en farverig blanding af frisk ananas, peberfrugt og agurk. Tropisk, frisk og med en smag der leder tankerne hen mod sommer.

Som altid er den 100% lavet fra bunden og kun med naturlige råvarer.

  • Vegansk
  • Uden e-numre
  • Uden tilsat sukker
  • Lavet med kærlighed 

Vi håber, at du vil tage varmt imod vores nye plantebaserede bowl som også er certificeret gennem Dansk vegetarisk forening.

Den er nu endelig på hylderne i 7-Eleven i hele landet. Skynd dig ud forbi din nærmeste butik.

Vi glæder os til at høre, hvad du synes. Tag os endelig på de sociale medier, når du finder den, så vi har mulighed for at følge med.

Er du nysgerrig efter at se vores fulde sortiment, så se mere lige HER

De bedste hilsner,

Cecilie og teamet i The Protein Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *