PROTEIN PANDEKAGER – VORES FAVORIT OPSKRIFT

ENDELIG ER DEN HER – VORES VIDEO KØKKEN SERIE PÅ YOUTUBE.

Vi er glade for endelig at kunne løfte sløret for vores videoopskrifter, vi længe har ville lave det til dig, og vi håber derfor at du vil tage godt imod det. Husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige opskrifter og tips.

Den første opskrift i serien er selvfølgelig nødt til at være en af vores favoritter – PROTEIN PANDEKAGER – LUKSUS UDGAVEN. Find hele opskriften nedenfor samt vores youtube video.

_

OPSKRIFT PÅ 13-15 PANDEKAGER (3-4 personer)

TID: 20-30 MINUTTER

INGREDIENSER:

  • 4 æg (du kan erstatte med ren æggehvide for en udgave med lavere kalorieindhold/lavere fedtindhold, eller lave halvt hele æg, halvt æggehvide)
  • 2 store bananer (brug gernemodne for en sødere smag)
  • 80 gram fedtfattig hytteost (du kan erstatte det med mælk eller yoghurt efter eget valg)
  • 85-90 gram havregryn (du kan bruge glutenfri for at gøre opskriften glutenfri)
  • 35 gram proteinpulver (du kan erstatte dette med havregryn, mel, mandler, mandelmel osv.)
  • 20 gram kokosmel eller flager
  • 15 gram mandler (kan undlades)
  • Revet skal fra en appelsin (kan undlades, men det smager fantastisk – du kan også tilføje saften fra appelsinen)
  • Et drys havsalt
  • Et drys kardemomme (du kan bruge kanel i stedet eller bruge begge dele)
  • 1 tsk bagepulver

For ekstra smag eller sødme kan du tilføje agave, honning eller et sødemiddel, du foretrækker, og vaniljeekstrakt.

Oplever du, at pandekagedejen er for tynd, kan du tilføje flere havregryn. Hvis dejen er for tyk, kan du tilføje vand eller mælk,

SÅDAN GØR DU:

  1. Blend alle ingredienserne. Prøv at hakke mandlerne og tilsæt dem i dejen, efter at alle ingredienserne er blendet. Det vil give pandekagerne et lækkert knasende bid.
  2. Varm en slip-let stegepande op ved middelvarme. Hvis du ikke har en slip-let pande, så brug gerne lidt fedtstof på panden.
  3. Bag pandekagerne til de er gyldne på begge sider. Form dem til mindre pandekager, og brug en tynd spatel til at lette pandekagevendingerne.
  4. Server med frisk frugt

TIP: Du kan bage en større portion og opbevare dem i køleskabet eller fryseren til dine travle dage. De er gode som en mættende morgenmad eller som et nemt mættende mellemmåltid eller snack.

Vi håber, at du vil nyde denne opskrift!

Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen #theproteinkitchen for at blive featured.
God fornøjelse i køkkenet, og husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige videoopskrifter og tips.

God fornøjelse,

Varme hilsner fra

Cecilie og team The Protein Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *