Pumpkin Spice er en uundværlig smag i efteråret. Her kommer opskriften på lækre vores udgave af sundere pumkin-spice cookies med naturlige ingredienser. Disse lækre, nemme cookies kan nydes som snack, mellemmåltid, eller blot som en lækker dessert. De mætter godt og stiller snack sulten.
Husk at tjekke vores YouTube-kanal for flere video opskrifter og tips.
OPSKRIFT PÅ 15 SMÅ COOKIES
INGREDIENSER:
- 150 gram kogt græskar eller græskarpuré (eller en stor moden banan)
- 80 gram havregryn (du kan bruge glutenfri til at gøre opskriften glutenfri)
- 1 tsk kanel og 1 tsk ingefærpulver (hvis du har muskatnød derhjemme, så tilsæt også noget af det)
- Et knsp havsalt
- 1 naturlig proteinbar skåret i små stykker
For mere sødme tilsættes 2 spsk ahorn-, agave- eller daddelsirup.
Du kan også kombinere græskar og banan eller bage dem med ren banan. Du kan også tilføje 2 spsk revet kokos eller 1 spsk kokosolie for mere smag og sprødhed.
SÅDAN GØR DU:
- Forvarm din ovn til 180 grader varmluft / 200 grader konventionel ovn.
- Skær din yndlingsbar op i små stykker.
- Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål
- Form dejen til små cookies på en bageplade med bagepapir.
- Bages i ca. 15 minutter i ovnen til de er gyldne.
- Lad dem køle af i 10 minutter.
Vi håber, at du vil nyde denne opskrift!
Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen
God fornøjelse i køkkenet.
Varme efterårshilsner,
Cecilie og team The Protein Kitchen