Efterår er indbegrebet af hygge, og intet symboliserer denne årstid bedre end lækre bagte æbler og kanel. Prøv denne lækre opskrift (med et lækkert Insta’ Oatmeal hack), som er en nærende version af denne klassiske favorit, ved at tilføje vores eget twist. Enkelheden i denne opskrift gør den til det perfekte valg til en nem efterårssnack eller dessert. Vores Insta’ Oatmeal, som vi bruger til crumble, er rig på fibre, økologisk, glutenfri, plantebaseret, uden tilsat sukker og tilmeld udelukkende lavet på naturlige ingredienser.
OPSKRIFT – 8 HALVE ÆBLER
INGREDIENSER:
- 4 æbler (Bagetiden afhænger af hvilken sort, du vælger)
- 2 x Insta’ Oatmeal (Vi brugte Apple & Cinnamon varianten til denne opskrift, men begge kan bruges)
- Lidt ekstra kanel til æblerne
- 1-1,5 spsk kokosolie (eller en anden fedtstof du foretrækker)
- En klat skyr / fedtfattig græsk yoghurt til servering
SÅDAN GØR DU:
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Halvér æblerne og udhul dem forsigtigt, så du fjerner kernehus.
- Drys kanel (du kan blande kanel med lidt dadelpulver for at søde æblerne lidt mere)
- Placer æblerne I et smurt ovnfast fad og bag med med folie over i 15 min (for at pre-tilberede dem lidt)
- I mens blander du Æble-Kanel Insta’ Oatmeal med kokosolie i en skål for at skabe en lækker crumble.
- Fyld og top de halve æble med crumble.
- Bag i ovnen igen i ca. 20-25 minutter eller indtil æblerne er møre og din crumble er gylden. (bag med staniol over de første 10 min, for at undgå, at din crumble brænder på.
- Server dem varme med en klat skyr eller græsk yoghurt til.
Velbekomme!
Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen
God fornøjelse i køkkenet.
Varme efterårshilsner,
Cecilie og hele The Protein Kitchen familien