SPIDSKÅL PÅ TRE LÆKRE MÅDER

Prøv disse ideer i dit eget køkken, og gør det endnu nemmere at få mere grønt ind i dagligdagen, og samtidigt gøre det spændende og smagfuldt.

_

Vi håber, du vil nyde vores ideer til velsmagende tilbehør eller som en del af din hovedret.

  1. OVNBAGT KÅL med olivenolie, salt, citron, hvidløg og hasselnøddeflager. Skær spidskålen i 4, og glasér dem med olie krydderier ovenfor, bag dem i ovnen i 15-20 minutter ved 180C / 375F.
  2. SIMPEL FRISK KÅL-GULEROD-ÆBLESALAT med en hjemmelavet olie-eddikedressing. Top den med saltristede solsikkekerner eller nødder.
  3. LYN SVITSET KÅL. Skær spidskålen i strimler og steg den på en varm pande med olivenolie, chili og salt. Nyd den som tilbehør eller som supplement til din pastaret.

Vi håber, at du vil få glæde af disse tre simple idéer.

Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen #theproteinkitchen for at blive featured.
God fornøjelse i køkkenet, og husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige videoopskrifter og tips.

God fornøjelse og velbekomme,

Varme hilsner fra

Cecilie og team The Protein Kitchen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *