Tilberedningstid: 15-25 minutter
Bagetid: 10-15 minutter
Opskrift på 1 wrap
WRAP
- 50 g friske spinatblade
- 25 g havregryn (evt. glutenfri havregryn, for en glutenfri udgave)
- 1 helt æg
- 2 æggehvider (evt. 1 helt æg)
- Salt og peber
Evt. en tsk fiber husk.
FYLD
- 100g laks (enten røget eller bagt)
- En håndfuld frisk tomat – Evt. halverede cherry tomater
- ¼ Peberfrugt skåret i strimler
- Friske spinat- eller salatblade
- 1/2 avocado most med 2 spsk græsk yoghurt, citron salt og peber.
SÅDAN GØR DU:
1. Blend alle ingredienser til din wrap.
2. Opvarm en stor slip-let pande på middelhøj temperatur. Smør gerne panden med lidt fedtstof.
3. Bag dejen som én stor pandekage og lad den blive gylden-grøn på hver side.
4. Placer pandekagen på en stor tallerken og lad den afkøle et par minutter.
5. Smør pandekagen med avocadomos, eller lidt græsk yoghurt rent og tilføj resten af fyldet og rul sammen til en lækker wrap.
TIP: Du kan også bruge grøn pesto i din wrap, eller brug evt. kylling eller hummus i stedet for laks som proteinkilde.
Brug for mere inspiration? Bestil vores kogebøger lige HER.