Seneste nyheder fra The Protein Kitchen

Seneste nyheder i The Protein Kitchen

Vi har over en længere periode arbejdet hårdt på at udvikle nye lækre produkter til jer, til at supplere jer i hverdagen. Vi gør os altid umage for at udvikle produkter af høj kvalitet uden e-numre og med et bæredygtigt perspektiv. Derudover brænder vi for, at udvikle sundere og renere alternativer.

Da vi har lanceret en hel masse nyt, deler vi hermed en oversigt med jer, så I kan læse lidt mere om hvert enkelt produkt.

Har du endnu ikke smagt produkterne, så håber vi, at du har lyst til at prøve dem.

SAY HELLO TO…

ALL NATURAL PROTEIN BAR – CASHEWS

I foråret lancerede vi en ny lækker 4. variant af vores lækre proteinbars, nemlig med kakao og cashewnødder. Denne proteinbar, er dog mere end blot en ny smagsvariant, den er nemlig lavet i samarbejde med Røde Kors, aktiveret gennem deres årlige initiativ Klub10.

For hver bar du køber, støtter du et godt formål, da vi donerer 2kr til Røde Kors, som svarer til et nærende måltid mad til et akut underernæret barn eller 40L rent drikkevand i katastrofeområder.

Det er et projekt, der betyder meget for os og vi håber, at du har lyst til at støtte op om det.

Baren er, som de andre varianter, med få og naturlige ingredienser. Dadler, æggehvide, kakao, mandler og cashews. That’s it. Intet raffineret sukker. Den indeholder ikke kunstige sødestoffer, smagsstoffer eller andet lignende. Derudover er den uden mælk, gluten og soja.

Den smager fantastisk og kan nydes af alle. Den fungerer rigtigt godt som mellemmåltid, snack på farten, til kl 15-krisen, sofa-krisen, som den sunde treat til kaffen, til før/under/efter træning osv. Den er nem at have med i lommen eller i tasken og smelter ikke. Den indeholder kun 202 kcal. Den er faktisk en lille ’Life-saver’ i hverdagen.

Du kan bestille den lige HER

Den forhandles hos 7-eleven, Fitness World, Q8, Musclehouse, Bodyman, Matas, Coop.dk

Du er simpelthen nødt til at smage den – Du vil ikke fortryde det. På forhånd tak for at støtte om op vores hjertesag.

POWER BOWLS

Vi har I en længere periode arbejdet på at udvikle en ret med økologiske æg, som noget helt nyt i morgenmads-kategorien, i stedet for endnu et yoghurt produkt, der allerede er en masse af på markedet. Vi valgte at skabe en ny kategori POWER BOWLS, som også kan fungere som en mindre frokost eller som mellemmåltid. De mætter godt, trods de kun indeholder omkring 200 kcal.

Vi har i juni 2021 lanceret to varianter: Red Roots & Crispy Greens, som begge forhandles i udvalgte 7-eleven butikker i Danmark til 35 kr.

RED ROOTS

 

Red Roots

Økologiske scambled eggs med en sprød, fyldig og let spicy bund af rød spidskål, rød quinoa, brune ris, frisk rød peberfrugt, vendt i vores hjemmelavede romesco (lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater mv.). Denne bowl er et must-try. Tag den med på farten på dine travle morgener. Den er deruover også velegnet til vegetarer.

CRISPY GREENS

Crispy Greens

Økologiske scambled eggs med en sprød grøn bund af grov bulgur, ærter, spidskål, stegte svampe, solsikkekerner vendt i vores hjemmelavede og sundere grønne pesto. Inspireret af det nordiske og italienske køkken. Den grønne smag passer fantastisk til vores scrambled eggs.

Velbekomme

BURRITO BOWL

Burrito Bowl

Vi har endelig i juni 2021 lanceret en ny lækker BOWL i vores kategori SALAD BOWLS. Vi valgte at udvikle en smagfuld mexicansk- og nordisk inspireret bowl, som vi er meget stolte over.

Hvis du endnu ikke har smagt den, så gør dig selv en tjeneste og nyd den til din næste frokost eller aftensmåltid. Den indeholder kun lige omkring 300 kcal, men mætter godt og er fuld af umami. Som at drømme sig væk til Mexico.

Chipotle kylling, som vi selv tilbereder fra bunden, og dermed er det 100% kylling fra Danmark. Serveres i en bowl med brune ris og quinoa vendt i vores lækre mexicanske dressing, toppet med bagte sweet chili gulerødder, frisk agurk og peberfrugt med vores nærende hjemmelavede syltede rødløg.

Forhandles i udvalgte 7-eleven butikker, i Føtex Food og i udvalgte Netto butikker til 45kr.

TREATS – HEALTHY SNACKING

Cheesecake

 

I juni 2021 lancerede vi også vores to nye TREATS, Æblegrød og Cheesecake med Blåbær. Begge er udviklet med tanke på at gøre de lækre klassikere nærende, så de kan nydes i hverdagen som mellemmåltid eller nærende snack/dessert eller endda som morgenmad, da de blandt andet er yoghurt-baserede. De smager helt forrygende og stiller snack-sulten, samtidigt med at du giver din krop energi.
De forhandles begge i 7-eleven til 25kr.

READY TO HEAT

I marts måned I 2021 lancerede vi endelig vores første færdigretter nogensinde i samarbejde med Hanegal. Mange har efterspurgt det hos os, så det er glædeligt, at vi har kunne lancere 3 smagfulde, økologiske, nærende og bæredygtige måltider, som du nemt kan tage med hjem og varme til frokost eller aftensmad på kun få minutter. Helt uden e-numre. Alle bakkerne er af genanvendt plast.

Alle tre retter forhandles i Føtex Food og Chili con Chicken + Tikka Masala forhandles også i udvalgte Netto butikker til 44,95. Hver tirsdag og torsdag er de med på økotilbud i Føtex Food hvor du kan få 20% rabat.

De indeholder kun omkring 300 kcal.

De kan også fryses ned.

CHILI CON CHICKEN

Den klassiske Chili con ’Carne’ men i vores egen version, med kylling i stedet for oksekød og i en nærende udgave. Serveres med brune ris.

TIKKA MASALA

En lækker krydret indisk ret i en plantebaseret udgave med kikærter, gulerødder, tomat, løg, og masser af smag fra blandt andet karry, garam masala, ingefær og kokosmælk. Serveres med brune ris.

ASIAN CHICKEN MEATBALLS

Asiatisk inspireret ret med fuldkornsnudler og asiatiske kyllingekødboller med kylling, ingefær, sesam og lime. Serveret med en lækkert tamari-ingefær sauce og sauterede peberfrugter, gulerødder og rødløg. Smagfuld og mættende.

POWER OATMEAL

Power Oatmeal med blårbær

Vores nyeste produkt er endelig landet på hylderne i Føtex Food og i udvalgte Netto butikker.

Vi har udviklet en smagfuld havregrød med chia frø, der har en lækker konsistens og en lækker sprød crunch topping til uden tilsat sukker. De nye Power Oatmeal fungerer godt som morgenmad eller som mættende mellemmåltid.

Vi har udviklet to nye varianter BLÅBÆR ARONIA, som tilfører grøden ekstra antioxidanter og C-vitamin, da både blåbær og aroniabær er rige på begge dele.

Den anden variant er JORDBÆR-RABARBER, som er med vores hjemmelavede coulis i bunden også uden tilsat raffineret sukker.

Begge varianter forhandles til 25kr.

Med naturlige ingredienser og uden e-numre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *