Kender du følelsen af travle morgener? Her kommer en idé til hvordan du nemt kan sikre dig en mættende morgenmad, og som også kan tages med dig på farten og endda også kan bruges som mellemmåltid.
Husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige opskrifter og tips.
_
Bag din havregrød som muffins i stedet for at spise den serveret i en skål som vanligt. Du kan enten vælge at lave en stor portion havregrød, og bage overskydende som muffins til mellemmåltid eller morgenmad til kommende dage. Du kan også bruge de samme ingredienser, men blot mikse det sammen i en skål og hælde op i en muffin silikone form.
OPSKRIFT PÅ EN GRØD DU KAN BAGE, FINDER DU I VORES TIDLIGERE OPSLAG HER
BAGETID: 20-30 MINUTTER
EKSTRA INGREDIENSER TIL FYLD/TOPPING, EFTER GRØDEN/BASEN ER FORDELT I MUFFINFORMENE):
- 1 protein bar
- Friske bær
- Hakkede mandler
Oplever du, at grøden er for ‘flydende’, tilføj da flere havregryn.
SÅDAN GØR DU:
- Opvarm din ovn til 200 grader.
- Fordel den tilberedte grød i muffin formene og tilføj bær, nødder og bar-stykkerne.
- Bag dine muffins, til de er gyldne – ca. 20-30 min. (så kan du gøre dig klar imens)
- Tag dem ud af ovnen og lad dem køle ned inden du tager dem ud af formene, så de bliver mere faste.
TIP: Brug gerne silikone forme, så muffins er nemmere at få ud. Du kan bage en større portion og opbevare dem i køleskabet eller fryseren til dine travle dage. De er gode som en mættende morgenmad eller som et nemt mættende mellemmåltid eller snack.
Vi håber, at du vil få glæde af denne opskrift!
Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen #theproteinkitchen for at blive featured.
God fornøjelse i køkkenet, og husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige videoopskrifter og tips.
Varme hilsner fra,
Cecilie og team The Protein Kitchen