PORTOBELLO PIZZA

HVEM ELSKER IKKE PIZZA? Det gør vi i hvertfald! Så her får du inspiration til en sjov og nærende måde at få en pizzasnack på, med Portobello som hovedingrediens. Mere grønt, masser af smag, færre kalorier. Du kan toppe dine Portobello-pizzaer med dine foretrukne toppings. Hvis du ejer en grill, så prøv også at lave dem på den. De kan nydes som en lækker forret, som tilbehør eller bare som snack. God fornøjelse.

_

TID: 15-20 MINUTTER

INGREDIENSER:

  • 5 x portobellosvampe
  • 5 x spsk pizzasauce / tomatsauce
  • Olivenolie (til marinering af Portobello)
  • 5 tsk grøn pesto
  • 100 g fedtfattig revet mozzarellaost
  • Cherrytomater (prøv også med skiveskårne sorte oliven, hvis du kan lide det)
  • Salt
  • Oregano
  • Frisk basilikum (ikke et must)

SÅDAN GØR DU:

  1. Tænd ovnen ved 200C / 400F.
  2. Rens og tør Portobello-svampene og fjern stokken.
  3. Pensl svampene let med olie og bag dem på en bageplade midt i ovnen i 5 minutter.
  4. Tag dem ud og tilsæt tomatsauce, pesto, friske tomater, oregano og lidt salt, samt revet mozzarella.
  5. Bag i ovnen igen i omkring 12-15 minutter (indtil osten er smeltet og gylden)
  6. Servér dem med frisk basilikum.

God fornøjelse!

_______________

Vi håber, at du vil få glæde af denne simple opskrift.

Del dine øjeblikke og kreationer med os på de sociale medier, så vi kan følge med. Tag os @theproteinkitchen #theproteinkitchen for at blive featured.
God fornøjelse i køkkenet, og husk at abonnere på vores YouTube-kanal for ugentlige videoopskrifter og tips.

Varme hilsner fra

Cecilie og team The Protein Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *