Året der gik. Tak for 2021.

TAK FOR I ÅR. TAK FOR DIN STØTTE.

Vi nærmer os afslutningen på et udfordrende, lærerigt, positivt og værdifuldt år.

Trods situationen i år, har vi formået at udvikle og lancere spændende nyheder – heriblandt udvidelsen af vores nærende proteinbar sortiment, som er et donationsprojekt i samarbejde med Røde Kors. Vi lancerede nye lækre retter i vores fresh food sortiment til 7-eleven, Føtex og Netto og vores første økologiske færdigretter i samarbejde med Hanegal. Vi har fået vores produkter bredere ud i flere butikker og dermed har vi kunne gøre det muligt og nemmere for dig at finde- samt smage nogle af alle vores produkter.

Vi vil gerne takke dig for, at have taget godt imod alle vores nyheder i år. Vi er meget taknemmelige for, hver eneste gang du vælger vores produkter. Du gør det muligt for os, at blive ved med at arbejde for vores vision og at gøre en forskel. Tak.

Vi har spændende ting på vej til dig, (faktisk allerede fra denne uge, som du kan holde øje med i 7-eleven). Vi glæder os til at inspirere dig endnu mere i 2022.

Hold dig opdateret herinde og på vores Instagram og Facebook.

Vi håber, at du at du kommer godt og genopladet ind i det nye år, og at du får mulighed for at nyde nærvær og kvalitetstid med dine kære.

GODT NYTÅR

De kærligste nytårshilsner,

Cecilie Lind og resten af teamet i The Protein Kitchen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *