LÆKRE SOMMERNYHEDER

Vi har lanceret flere lækre nyheder hos os, da vi ønsker at blive ved med at lave nye lækre nærende måltider og snacks til dig, som du kan nyde udenfor i det dejlige sommervejr, derhjemme, eller på farten.

Det er ikke nemt at produktudvikle hos os, da vi ikke ønsker at bruge e-numre, kunstige tilsætningsstoffer, sødemidler, farvestoffer og vi ønsker heller ikke at tilsætte raffineret sukker. Derudover går vi op i bæredygtighed og kvaliteten af vores råvarer og håndværk – samtidigt med, at det skal være til et fornuftigt prispunkt for dig. Derfor stiller vi og vores DNA høje krav til os selv. Du kan derfor også regne med, at de produkter der i sidste ende havner på hylden, er nogle der ligger utroligt meget kærlighed og arbejde bag.

2 NYE LÆKRE FULDKORNSPASTASALATER

ASIAN PASTA & ITALIAN PASTA – Begge fås til 42kr. i 7-eleven i hele landet. Læs mere om de to nye salater HER

LÆKRE SNACK MÅLTIDER – MED SMAGEN AF DANSK SOMMER

RARBARBERGRØD MED YOGHURT og HAVRECRUMBLE & CHIA RABARBER-HYLDEBLOMST – Kan begge købes i 7-eleven til 26kr i hele landet. Læs mere om produkterne HER.

Vi håber, at I vil nyde vores 4 nye produkter. Vi glæder os til at høre din mening.

Vi sætter stor pris på, at du vælger at støtte os ved at købe vores produkter. Du er grunden til, at vi kan blive ved med at understøtte dine og andres sundhed.

Hvis du finder vores produkter derude, og du får lyst til at dele det på dine sociale medier, så må du endelig gerne tagge os @theproteinkitchen så vi har mulighed for at følge med. Det betyder meget for os.

Velbekomme

De bedste hilsner fra,

Cecilie og team The Protein Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *